Intra in contul tau , iar daca nu ai unul inregistreaza-te !

.::.Zapto-Community.::.

...o comunitate ce pune pret pe calitate nu pe cantitate


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Taxi Company - Regulament General

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1ImporanT Taxi Company - Regulament General la data de Vin Apr 26, 2013 3:33 am

Creative

avatar
Founder
Founder
1. Pe chatul factiunii trebuie sa folositi un limbaj decent. Nu este permis certurile, spamul sau vorbitul despre bacsis pe /f.
2. Alegeti cea mai rapida ruta, nu ocoliti clientul. Vrem sa avem clienti multumiti.
3. Nu va certati intre voi. Riscati demitere . Totul se rezolva de fata cu Liderul sau cu Sub-liderul. Este interzis sa ii faceti plangere unui coleg pe forum.
4. Respectati toti membrii in special Liderul si Subliderul!
5. Nu faceti DM/DB! Nu suntem mafie. Riscati demitere.
6. Daca cineva va omoara / va ataca fara motiv, faceti poza(F8) si ii faceti plangere la factiunea lui daca are sau "Complaints" daca este civil sau in "Taxi Company - Lista neagra".
7.Fare este:

100 $ ziua intre orele: 8:00 - 19:00.
150$ noaptea intre orele: 19:00 - 8:00.

Daca puneti alt /fare veti fi sanctionati.
8. Nu aveti voie sa vorbiti la telefon sau sa dati mesaje daca a-ti acceptat un client. Daca e ceva urgent intrebati clientul daca va da voie.
9. Nu aveti voie sa puneti /fare unui coleg.
10. Cine este inactiv mai mult de trei zile (fara sa anunte la sectiunea Inactivitate) va fi automat demis.
11. Dupa ce folositi un Taxi distrugeti-l sau aduceti-l la HQ! Nu rataciti taxiurile. Daca luati crash sunteti obligati sa tineti minte unde ati lasat masina si sa va duceti sa o luati!
12. Sedinta este anuntata de lider cu 2 zile inainte. Daca nu puteti sa veniti, postati in topicul "Invoiri sedinte". Daca lipsiti de la sedinta fara sa postati nu ve-ti primi salariul si ve-ti primi Faction Warn.
13. La sedinta este interzis sa vorbiti neintrebat (daca vreti sa adaugati, intrebati ceva folositi /wave [1] si asteptati sa vi se dea acordul sa vorbiti). Doar cateva animuri pot fi folosite, de exemplu: /sit [6], /crossarms [1-4], restul fiind interzise. De asemenea este interzis spamul si statul AFK.
14.Comenzile(clientii) sunt obligatorii pentru toti membrii Taxi Cab Company. Cine nu indeplineste minimul de comenzi sau nu posteaza raportul primeste Faction Warn. Pentru mai multe informatii verificati topicul "Raport de activitate".
15. Cand sunt comenzi multe si sunt putini membrii online, sunteti obligati sa lucrati toti!
16. Intre orele 16:00 - 17:00 si 19:00 - 20:00 sunteti obligati sa luati comenzi!, daca sunteti on si nu acceptati sau afk fara /sleep veti primi Faction Warn
17. Nu aveti voie sa acceptati o comanda in mai putin de trei secunde. Cine nu respecta regula si accepta comanda in mai putin de 3 secunde va plati o amenda de 300.000$ si daca se mai repeta va prima Fw. Si cine nu plateste amenda va primi FW
18. Cine ramane fara licenta de condus, plateste $150.000 amenda. Primeste un FactionWarn daca nu are permis si nu a platit amenda in 24 ore. Daca dovediti ca vi s-a luat carnetul aiurea, primiti suma inapoi. (se plateste Leader-ului / Subleader-ului)
19. Nu aveti voie sa stati AFK(Away from keyboard) in masinile factiunii primiti factionwarn . Daca aveti o urgenta coborati din masina.
20. Nu aveti voie sa folositi bind deloc.
21. Aveti voie sa participati la event-uri doar cu acordul liderului/subliderului, sau rank mai mare online. Daca e event organizat de admini nu trebuia sa va cereti voie. De asemenea, nu aveti voie sa organizati event-uri violente (event deagle, pumni si picioare, etc.).
22. Aveti voie sa folositi doar un Deagle pentru aparare incepand cu Rank 2.
23. Culoarea taxiurilor/sultanurilor poate fi doar Galben . De asemenea, aveti voie sa schimbati doar jantele masinilor. Orice alt mod de tunning (NOS, paintjob-ul, hydraulics)
24. Este interzis sa cereti bacsis unui client.
25. Este interzis sa jucati "barbut" sau sa faceti dueluri pe bani.
26. Este interzis sa ajuti un Arms Dealer sa faca materiale.
27. Membrii raportati in topicul "Raporteaza un membru" au dreptul sa posteze o singura data situatia dovezile. Cine posteaza de mai multe ori la o plangere va primi Faction Warn
28. Este interzis sa detineti droguri.
29. Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina (/eject) daca acesta il insulta sau acuza sub orice forma.
30. Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina (/eject) daca acesta doreste sa fie "plimbat" refuzand sa specifice o locatie exacta cand sunt alte comenzi de indeplinit.
31. Daca sunteti un candidat acceptat pentru teste trebuie sa contactati un membru al staff-ului pentru a cere sa da-ti testul. Aveti 24 ore, cine depaseste acest interval va fi respins automat.
32. Pentru informatii in legatura cu deschiderea aplicatiilor verificati forumul. Daca veti contacta un membru al staff-ului cerand astfel de informatii veti primi Black List.
33. Orice abuz sau incalcare a regulamentului serverului atrage dupa sine si sanctionarea dumneavoastra in factiune.
34. Membrii care se afla in perioada de teste si primesc ban vor pica perioada de teste si vor fi exclusi din factiune.
35. De-asemenea, membrii ce sunt in perioada de teste si incep sa jigneasca pe /f, sa faca DM / DB in masa pe colegii din factiune sau care nu respecta cuvantul liderului / co-liderului vor primii /uninvite cu sau fara Faction Punish (depinde de caz).
36. Este interzis sa luati un client acceptat inainte de un coleg de-al vostru. Chiar daca sunteti in apropiere nu aveti voie sa-l luati, din moment ce colegul vostru a dat inainte /taxi accept id. Riscati Faction Warn.

http://zapto.4umotion.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum