Intra in contul tau , iar daca nu ai unul inregistreaza-te !

.::.Zapto-Community.::.

...o comunitate ce pune pret pe calitate nu pe cantitate


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulament Server !

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1ImporanT Regulament Server ! la data de Joi Apr 25, 2013 11:08 pm

Creative

avatar
Founder
Founder
Regulamentul serverului trebuie respectat de toata lumea si citit regulat pentru ca este modificat pe parcurs ce apar chestii care ne deranjeaza.

Cei care incalca regulile sunt sanctionati dupa cum urmeaza:

1. Furt.
Orice furt de bunuri si tentativa de furt care poate fi dovedita se sanctioneaza.
Orice actiuni pe care le faceti pe server legate de bani, case, biz-uri si masini personale sunt monitorizate.

ex. de furturi / inselatorii:-
-furt de bunuri folosindu-te de un bug pe server
-in cazul unei tepe la un schimb, victima o sa-si primeasca bunul inapoi iar tu vei primi ban permanent.
-/sellcarto nume 1$. in caz ca victima a gresit comanda iar tu incerci sa fugi cu masina, o sa primesti ban 3-7 zile pentru tentativa de furt iar masina o sa ii revina victimei.

Pentru inselatorii se primeste ban 1-3 zile la prima abatere si 3-7 zile la a doua abatere, in functie de gravitate.

2. Hack-uri / Bug abuzuri.
Orice program / modificare a jocului care te avantajeaza fata de ceilalti jucatori se pedepseste in functie de gravitate. Aici intra si bug abuzurile grave.

ex. de hack-uri: / bug abuzuri
-s0beit, probabil cel mai cunoscut program de genul, mod de marit viteza la masina, fuga, etc.
-auto-clicker, program sa te tina online sau punerea unui obiect pe tasta tot ca auto-clicker este luat. se pedepseste cu warn la prima abatere.
-C-Bug. Apasarea tastei C in timpul tragerii cu arma deagle este bug abuz si se pedepseste cu kick la prima abatere, warn la a doua.
-Joypad / AIM. Este interzisa cu desavarsire orice avantaj de acest gen si se sanctioneaza cu warn de la prima abatere, ban 1 zi la a doua, 3 zile la a 3-a.

3. Limbaj.
Orice limbaj urat este sanctionat atata timp cat ofenseaza alt jucator, exceptii facandu-se cand e vorba de cineva care iti permite asta.
Warn de la prima abatere, ban daca este vorba de ceva grav, ex. insultarea mai multor jucatori.

-Limbajul vulgar fata de membru din conducere se sanctioneaza in functie de decizia luata de cei conectati din administratie.
-Jignirile in locurile publice (/ad, /news, /live, etc.) se sanctioneaza cu ban 1 zi de la prima abatere, la a doua urmand un ban de 3 zile.

4. Deathmatch (DM).
Este un server Role-Play asa ca este interzis DM-ul aiurea. Se pedepseste cu jail in functie de gravitate, de la 25 la 45 de minute.
DM-ul la eventuri organizate se pedepseste cu kick sau warn, depinde de gravitate.
-Pentru kamikaze se da warn de la prima abatere. Kamikaze este un mod de a omora mai multe persoane (minim 4) in acelasi timp (ex.: explodarea unei masini).
-DB-ul calcand un jucator cu un vehicul pentru a il omora se sanctioneaza cu jail 15 minute.

4. Abuz de comenzi.
-Este interzis sa iesiti de pe server atunci cand sunteti somati de catre un politist sa trageti pe dreapta pentru condus neregulamentar sau NOS, ori cand aveti wanted si sunteti somati sa va predati. Se pedepseste cu warn de la prima abatere.
-Comanda de /report este doar pentru a semnala ceva important legat de server. Pentru incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu kick.
-Abuz de comanda /heal atunci cand sunteti urmariti de un politist se sanctioneaza cu warn de la prima abatere.

5. Event-uri.
-Este interzis sa faceti event-uri fara a da banii. (ex: event simon spune unde eliminati toti participantii). Se pedepseste cu /warn la prima abatere si /ban 3 zile dupa.
-Este interzis sa faceti event-uri in propriul biz/biz-ul unui prieten si sa puneti playerii sa intre/iasa din biz pentru a face bani. Se pedepseste cu /warn la prima abatere si ban 3 zile dupa.
-Este interzis sa faceti event-uri in care cereti playerilor sa va dea bani (ex: primul care imi da 100.000 primeste 200.000). Se pedepseste cu warn + retragerea banilor castigati la prima abatere si ban 3 zile + retragerea banilor castigati din event la a doua abatere.
Event-urile ar trebui sa facute pentru a va distra, nu pentru a iesi in castig. Se pot aplica aceleasi pedepse si pentru alte event-uri facute doar pentru a iesi in castig.

6. Spargeri cont-uri.
-Este interzis sa va logati pe contul altui player. Daca va logati pe contul unui alt player iar acel player face reclamatie se considera spargere cont. Daca nu player doreste sa va lase bunuri pentru ca se lasa de joc, poate face asta prin /sellcar, /transfer. Spargerile de conturi se pedepsesc cu ban 3 - 14 zile sau ban permanent in functie de gravitate.
-Este interzis sa ajutati un player sa transfere bunuri de pe un cont pe altul. (ex: X intra pe contul pe care l-a spart, va transfera voua bunurile, iar voi ii transferati bunurile pe contul Z). Daca primiti bunuri de la un player al carui cont a fost spart si le transferati unui alt player sunteti considerati complice la spargere cont. Pentru complice la spargere cont se da poate da ban 3 - 14 zile sau chiar permanent, in functie de gravitate.

Alte reguli:
#Cei care sunt inactivi o perioada mai mare de timp o sa le fie scoase la vanzare toate bunurile.
#Vanzarile de bunuri in joc pe sume reale / bunuri care nu-s legate de joc sau de conturi sunt interzise. Cei ce incearca sa vanda bunuri in joc pe bani reali / conturi vor primi ban 7 zile la prima abatere si ban permanent la a doua abatere. Sunt luat in considerare doar screenshot-urile din joc.

Imprumuturile se fac pe proprie raspundere. Daca ii imprumuti cuiva bani / masini, nu te astepta ca adminii sa te ajute sa recuperezi banii.
Afacerile cu bunuri ce nu tin de joc sunt interzise deoarece nu se pot verifica. Daca faceti afaceri cu bani reali / conturi steam / orice altceva nu va asteptati ca adminii sa va ajute sa le recuperati.
- - - -

Unele reguli nu sunt batute in cuie asa ca se pot face mici exceptii cu o sanctiune mai mica decat cea prevazuta.
Toate sanctiunile de mai sus se dau doar in cazul unor dovezi existente.

http://zapto.4umotion.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum